Duurzaamheidsplatform Zuidplas 
We beginnen, dus komt er verandering!

Tuinderij Natuurluck, al sinds 1986 biologische tuinbouw in Zevenhuizen

Natuurluck is een Skal- en EKO-gecertificeerd biologisch tuinbouwbedrijf dat sinds 1986 haar groenten teelt in Zevenhuizen. Duurzaamheid staat bij hen hoog in het vaandel, zo worden onder andere materialen zo veel mogelijk hergebruikt, zijn brandstof gedreven machines verruild voor elektrische en wordt de stroom opgewekt door zonnepanelen. Op het terrein worden bomen geplant en ook is er een bloementuin in het bedrijf opgenomen voor het behoud van de bestuivers en ter bevordering van de biodiversiteit.

In het verleden heeft Natuurluck een winkel gehad, maar al jaren komt de groente via derden bij de consument. Gezien de vraag naar biologische en lokale producten toeneemt, starten zij in mei 2023 met het op kleine schaal verkopen van seizoensgebonden groentepakketten.

Hiernaast hoopt Natuurluck in de loop van dit jaar een tiny house project op te kunnen starten. Dit project past goed in hun doelstelling om voor mens, dier en milieu een mooi stukje aarde vorm te geven.

Tuinderij Natuurluck is "Groots in het klein zijn". Bezoek hun website www.tuinderijnatuurluck.nl voor het laatste nieuws.